24 Kasım 2008 Pazartesi

Korgan'daki Siyasi Oyunlar

Korgan da bazı liderlere oynanan siyasi oyunlar;
Herkesin konuştuğu gibi ve bildiği gibi bazı çevrelerin sıf rahat etmesi ve kafalarında kurdukları kişisel projeleri
hayata geçirebilmek için diğer insanların Korgan için yarar sağlayacak insanların önüne değişik engeller kurarak,
onları saf dışı bırakmışlardır şöyle bir düşünün...
Korgan Nüfus veren sakin bir yer oy potansiyeli asgari ölçüde,buradan oy çıkarmak ne siyasi ikdidarın nede diğer muhalefetin işine gelirdi.
Enson aha Milletvekili çıkarıcaz diğe sevindiğimiz bir dönemde engeller koymaya çalışan Korgan Ergenekoncuları verdiğimiz bu takım akşamları oturdukları meze masasından kurdukları bu senaryoya hala daha devam ediyorlar.
Bakınız burada size özel yazdığımız bu makalemizde size vurguladığımız bu olaylar amma doğru amma kulaktan duyma yada çok doğru sonuçta buna benzer senaryolar şuan da işliyor işletiliyor.
Korgan bir kaç çapulcunun elin de siyasi rant malzemesi olmamalı zatn onların yüzünden bir belde görünümü vermiyormuyuz...Dönem uyanma dönemidir,sadece Korgan değil tüm Türkiye için geçerlidir...
Fatsa'nın oy potansiyeli Çoktu ve buradan yada buraya yakın bir isim çıkarmak gerekliydi.Öyle ki Korgan da sadık bir oy rezervi bulunuyor du yalamalar buradada iş başında gelelim Kumru'ya aslen Kumru'lu olmalıydı.Ama aslında kendisini Fatsa'ya da yakın gösterecek ve yakından tanınan bir şahsiyet olmalıydı.Bahsettiğim Bey efendiği azçok kim olduğunu anlamışınızdır.
Öncelikle siaysi bu başarısından ve çalışmalarından dolayı tebrikler onla işimiz yooooook tamam Sn.E.Fatsa Milletvekili oldu.Ama oyunu silme sadece buraya veren Korgan'ı unuttular en arka sıraya koydular şuanda yine aynı oyları silme tamammen alabilmek için canla başla çalışıyorlar... Enson ki projeleri biliyorsunuz...şuan son kalan projeler yapılıyor ama göz boyama , anlayın artık tüm herşey Korgan da bitiyor.
Biz kendimize özel Miletvekilimizi Meclise çıkarmadıkça sondan gelen herşey bize nasip olacak yuakarılardayızya bizi önemseyen yok tabii Sayın Mahmut Ali Akkiraz Hocamızı yada diğer adayımızı destekleyelim bizim için Korgan için bunu yapalım "esselam"

Celal Güler
mail@korganhaber.com
www.korganhaber.com

Hiç yorum yok: