24 Kasım 2008 Pazartesi

"Duyuru52 gazetesi iftar yemeği"

Duyuru52 gazetesi iftar yemeğinde buluştu.

Duyuru52 gazetesi tarafından Korgan ilçesinde özlem düğün salonunda iftar yemeği verildi. Düzenlenen iftar yemeğine Korgan Kaymakamı Yusuf Cıbır, Belediye Başkan Vekili Ali Bölge, Korgan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Altun, Cumhuriyet Savcısı Onur Çetin, Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, Daire amirleri ve ilçe halkı katıldı.
Düzenlenen iftar yemeğinde Duyuru52 gazetesi İmtiyaz sahibi ve Yazı işleri Müdürü, Yılmaz Bibi, her yıl gazetenin kuruluş yıl dönümünde iftar yemeğinde buluştuklarını ve bundan sonraki süreçte de buluşmaya devam edeceklerini gazetenin kuruluşunun ikinci yıl dönümüne hayırlısı ile gelmiş bulunduklarını Korgan ilçesinde tek yayın yapan bu gazetenin her geçen gün büyüyerek Ordu iline ve ilçelerine ayrıca dışarıda yaşayan Korganlılarla buluşmaya devam ettiklerini belirtti.

Yemeğin ardından misafirlerle teker teker ilgilenen Bibi, davetlilere ayrı ayrı teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Gazetenin iftar yemeğine gelemeyerek telgraf gönderen; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı M. Hilmi Güler, Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Ayhan Yılmaz, Mustafa Hamarat, AK Parti Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal, Korganlılar Dernek Başkanı Tuncay Kiraz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kesen ve Ordu Atılım Gazetesi Sahibi Bedir Silme’nin göndermiş olduğu telgraflar okundu. Telgrafların okunmasının ardından yemek son buldu.

mail@korganhaber.com
www.korganhaber.com
celal güler

Hiç yorum yok: